- شناسه : 3913
- موضوع : کشاورزی
- فرمت اصلی : pptx
- تعداد صفحات : 32
- حجم فایل : 0.58 مگابایت
- در صورت مغایرت با توضیحات
- از طریق چت انلاین و واتساپ
- دانلود سریع پس از خرید فایل
- در هر زمان با چند کلیک سریع
پاورپوینت کاشت و برداشت قهوه و خواص آن در32 اسلاید و در زمستان 1402 تهیه شده که برای دانشجویان کشاورزی و همچنین علاقمندان به علوم کشاورزی مفید است. در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت را همراه با فهرست مطالب آن قرار داده ایم و در انتها نیز تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را مشاهده می کنید و با خرید این پاورپوینت می توانید به تمام محتوای آن دسترسی داشته باشید. ضمنا این پاورپوینت قابل ویرایش می باشد.
بخشی از متن:
قهوه چیست؟
قهوه به عنوان یک نوشیدنی در بسیاری از نقاط دنیا مورد مصرف قرار میگیرد. قهوه که از دانههای قهوه تهیه میشود و انواع مختلف دارد، حاوی مواد معدنی و سرشار از آنتیاکسیدانها است. مهمترین ماده موثر در قهوه کافئین است. کافئین موجود در قهوه بلافاصله پس از نوشیدن جذب بدن شده و وارد گردش خون میگردد و مستقیماً بر روی سیستم اعصاب مرکزی اثر میگذارد؛ ابتدا عامل ایجاد آدنوزین که حامل احساس خستگی و خوابآلودگی است را از کار انداخته و سپس بر عامل تولید نوراپی نفرین و دوپامین اثر کرده و تولید آنها را افزایش میدهد.
نوراپی نفرین برای حفظ دقت، کنترل احساسات، یادگیری و ادراک ضروری است و دوپامین عامل توانایی، انرژی و لذت است. به همین دلیل معمولاً دانشجویان و محصلین در شبهای امتحان که احساس خوابآلودگی و خستگی میکنند و احساس میکنند دیگر قادر به یادگیری بیشتر نیستند؛ پس از مصرف یک فنجان قهوه احساس خوبی پیدا کرده و دیگر خواب آلوده نیستند و کنترل آنها در رفتار و یادگیریشان بالا میرود و احساس انرژی و خوشحالی بیشتری میکنند.
آزمایشهای مختلف انجام شده بر روی انسانها مشخص گردانده که قهوه میتواند بر عملکرد مغز اثر گذاشته و جنبههای مختلف آن مثل حافظه، خلقوخو، هوشیاری، انرژی و حتی زمان واکنش و عملکرد شناختی را افزایش دهد. کافئین موجب آزاد شدن آدرنالین و در نتیجه تولید انرژی و بالا بردن سوخت و ساز و نشاط در انسان میشود. به همین خاطر صبح قبل از بیرون رفتن از منزل و عصر پس از یک روز کاری طولانی، با مصرف یک فنجان قهوه احساس انرژی و شادی و انگیزه برای فعالیت بیشتر پیدا میکنید.در ادامه به ویژگی قهوه می پردازیم.
از دانِ قهوه تا فنجان
مراحل کشت قهوه ، با شروع از یک دانه و رسیدن به یک فنجان برای مصرف توسط مشتری، شامل یک سری مراحل معمول برای تولید قهوه است که بسیاری از افراد از آن لذت میبرند.
بذر به عنوان دانه آغاز میشود و پس از خشک شدن، برشته کاری و آسیاب شدن آماده است تا به قهوه ای داخل فنجان تبدیل شود.
کاشت قهوه
دانههای قهوه معمولا در بسترهای بزرگی از نهالستانهای سایهدار کاشته میشوند.
زمانی که آنها جوانه میزنند، نهال ها از بستر دانه برداشته میشوند تا در گلدانهای جداگانه در خاکهای با دقت و به صورت فرموله شده کاشته شوند.
مرحله کاشت اغلب در طول فصل مرطوب انجام میشود تا خاک مرطوب بماند.
در طول این مرحله، نهال ها به طور مداوم آبیاری میشوند و از نور خورشید سایه میگیرند و زمانی که به اندازه کافی قوی شوند تا برای همیشه کاشته شوند.
فهرست :
قهوه چیست؟
از دانِ قهوه تا فنجان
کاشت
برداشت
پس از برداشت
فرآیند تخمیر
دستهبندی چگالی از دو تا سه مرحله پیروی میکند
زمان تخمیر قهوه
خشک کردن
رُست کردن (برشته کاری)
آسیاب کردن
افزایش سطح انرژی
کاهش چربی بدن و کمک به تناسب اندام
افزایش فعالیتهای فیزیکی
کاهش ریسک دیابت نوع ۲
کاهش ریسک بیماریهای کبد
کاهش ریسک ابتلا به آلزایمر
کاهش ریسک ابتلا به پارکینسون
بهبود سلامت قلب
بهبود سلامت پوست
بهبود تنوع میکروبیوم
کاهش ریسک ابتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا
درمان سلولهای آسیبدیده
کاهش التهاب
کاهش احتمالی ریسک افسردگی
عوارض قهوه
انواع قهوه و طرز تهیه آن ها
خواص قهوه تلخ برای لاغری
قهوه می تواند درد پس از ورزش را کاهش دهد
عنوان: پاورپوینت کاشت و برداشت قهوه و خواص آن
فرمت: pptx
تعداد صفحات : 32 اسلاید
پیش نمایش اسلایدها: